DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Tüm kamu personellerine idari izin verildi

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Tüm kamu personellerine idari izin verildi

Covid-19 salgını ile savaşta hafta sonları ve resmi tatillerde verilen sokağa çıkma yasakları ülkemizde 1 Haziran'a kadar uygulanmaya devam edecek. Bu noktada bir çok kamu personeli de yasak günlerinde kamu personellerine idari izin konusunu merak ediyordu. Sadece sokağa çıkma yasağı olan illerde değil, tüm illerimizde 18 Mayıs'ta kamu çalışanlarına yönelik idari izin kararı verildi.

18 MAYIS'TA TÜM KAMU PERSONELLERİNE İDARİ İZİN

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı öncesi, yani 18 Mayıs 2020 Pazartesi günü, tüm illerimizde kamu personelleri 1 gün idari izinli olacak.

Kararda belli kurumlarda işleyişi devam ettirecek asgari personel bulundurulması da yer aldı.

İşte karar metni;

"Kurum yöneticileri tarafından gerekli tedbirlerin alınarak hizmetlerin aksatılmaması, zorunlu hizmetlerin yürütülmesi için asgari seviyede personel bulundurulması kaydıyla; kamu kurum ve kuruluşlarındaki bütün çalışanların 18 Mayıs 2020 Pazartesi günü idari izinli sayılmaları Sayın Cumhurbaşkanımızca uygun görülmüştür."

KAMU-ÖZEL SEKTÖR TÜM İŞÇİ HABERLERİ İÇİN-TIKLA-TAKİP ET-ANINDA HABERDAR OL

YORUM YAP

DÖVİZ KURLARI

  • DolarDOLAR
    ALIŞSATIŞFARK
  • EuroEURO
    ALIŞSATIŞFARK
  • SterlinİNG. STERLİNİ
    ALIŞSATIŞFARK
  • FrangİSV. FRANGI
    ALIŞSATIŞFARK
  • Kanada DolarıKAN. DOLARI
    ALIŞSATIŞFARK
  • Çeyrek AltınÇEYREK ALTIN
    ALIŞSATIŞFARK
  • Gram AltınGRAM ALTIN
    ALIŞSATIŞFARK
  • BitcoinBITCOIN
    FİYATDEĞİŞİM

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

  • Satış
    Alış