
Türkiye'nin en önemli gıda firmaları arasında yer alan Torku ile ilgili önceki gün sosyal medyada şok bir iddia ortaya çıkmıştı. En büyük yerli markalar arasındaki yerini her geçen gün sağlamlaştıran ve iş ağını her gün geliştiren Torku'nun iflas ettiği iddiası insanları paniğe sevk etmişti. Peki Torku iflas mı etti? İşte açıkladı.
HAZIMSIZLIK
Torku sosyal medyadaki bu iddialara karşın çok sert bir açıklama yaptı. Açıklamada Torku'nun herhangi bir şekilde iflas etmediği ve bu yapılanın markanın güvenirliğini sarsmaya yönelik sistematik çabalar olduğunu söyledi.
Şu ana kadar ne bir hallerinin durduğunu ne de işten çıkarılan 1 kişi olduğunu söyleyen Torku, aksine ISO 500'de 1 fabrikaları varken bugün bu sayının 4'e çıktığına dikkat çekti.
Belirli kesimlerin Torku'nun başarısını çekemediğini açıklayan firma, tüketicilerinden bu dedikodulara aldırmamasını istedi.
Maksat İstihdam

 DOLAR
DOLAR EURO
EURO İNG. STERLİNİ
İNG. STERLİNİ İSV. FRANGI
İSV. FRANGI KAN. DOLARI
KAN. DOLARI ÇEYREK ALTIN
ÇEYREK ALTIN BITCOIN
BITCOIN