DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

TEB çalışma saatleri değişti: Normalleşmenin ilk adımı mı?

Yayınlanma Tarihi :
TEB çalışma saatleri değişti: Normalleşmenin ilk adımı mı?

Türkiye'de karantina döneminde bankalar çalışma saatlerini kısıtlıyor. Bir çok kamu bankası ve özel banka, karantina döneminde çalışma saatlerini değiştirmişti. Bunun aksi ilk adım Türkiye Ekonomi Bankası'ndan geldi. TEB çalışma saatleri için düzenlemeye gitti.

TEB, dün yayınladığı duyuru ile çalışma saatlerinde düzenlemeye gittiğini müşterilerine açıkladı. Buna göre TEB şubeleri  09.00-12.30 ve 13.30-16.00 saatleri arasında çalışacak.

TEB yaptığı duyuruda ayrıca; "TEB müşterileri, bankacılık işlemlerini hızlıca yapabilmek için öncelikli olarak mobil bankacılık uygulamaları CEPTETEB ile CEPTETEB İŞTE’yi, TEB İnternet Şubesini ve TEB ATM’lerini tercih edebilecek." dedi.

NORMALLEŞME İŞARETİ Mİ?

Öte yandan TEB'in çalışma saatlerinde düzenlemeye gitmesi normalleşme için adım bekleyenleri umutlandırdı. TEB bankalar adına ilk çalışma saati kararı açıklayan kurum oldu. Diğer bankaların da bir iki hafta içinde çalışma saatlerini normalleştirmesi bekleniyor.

Bankaların çalışma düzenini uzatması normalleşme adımlarının ufak ufak başlıyor olmasına delalet ediyor olabilir.

YORUM YAP

DÖVİZ KURLARI

  • DolarDOLAR
    ALIŞSATIŞFARK
  • EuroEURO
    ALIŞSATIŞFARK
  • SterlinİNG. STERLİNİ
    ALIŞSATIŞFARK
  • FrangİSV. FRANGI
    ALIŞSATIŞFARK
  • Kanada DolarıKAN. DOLARI
    ALIŞSATIŞFARK
  • Çeyrek AltınÇEYREK ALTIN
    ALIŞSATIŞFARK
  • Gram AltınGRAM ALTIN
    ALIŞSATIŞFARK
  • BitcoinBITCOIN
    FİYATDEĞİŞİM

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

  • Satış
    Alış