DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

İsrail'den korkutan haber: Aşı sonrası yine Korona'ya yakalandılar

Yayınlanma Tarihi :
İsrail'den korkutan haber: Aşı sonrası yine Korona'ya yakalandılar

Milyonlarca insanın gözü kulağı artık aşılardan gelecek etki haberlerinde. Bir çok ülkede başlayan, ülkemizde de yakın zamanda başlayacak aşı uygulamalarından maksimum etki almak herkesin en büyük beklentisi. Aşı ile ilgili tartışmalar sürerken, korkutan haber İsrail'den geldi. İsrail'de aşı olan kişileriden 428'i tekrar virüse yakalandı.

Pfizer ve BioNTech tarafından geliştirilen aşıyı alan İsrail'in şimdiye kadar 500 bin kişiyi aşıladığı bilgisi gelirken, aşı olanlar arasında 428 kişinin bir kez daha enfekte olması insanları endişeye sevk etti.

Konu ile ilgili açıklama yapan İsrail Sağlık Bakanlığı, enfekte olan kişilerin şimdiye kadar bir doz aşı olduğunu, bu kişilerden bazılarının aşı öncesi enfekte olmuş olabileceği bilgisini geçti.

Türkiye'ye gelen CoronaVac ile ilgili bu türden veriler henüz elde edilebilmiş değil.