
Resmi rakamlara göre Türkiye'nin en çok üyesi olan sendikası Hizmet-İş alkışlanacak bir harekete imza attı. Geçtiğimiz gün Corona Virüsü süreci nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ilan edilen "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyasına Hizmet-İş Sendikası da katılmış durumda.
Konu ile ilgili açıklama Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy'dan geldi. Kampanyaya katıldıklarını duyuran Ersoy, bu zorlu süreçte izole olmanın ve tedbirler almanın öneminden bahsetti.
BAĞIŞ YAPTILAR
Bu süreçte insanın insana temasının en aza indirilmesi kapsamında üretim faaliyetlerinin kısıtlanması ve durdurulmasının yer aldığına dikkat çeken Ersoy, fakat bu nedenle bir çok insanın da ekonomik olarak kötü etkiler yaşadığına değindi.
Bu kapsamda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başlatmış olduğu 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' kampanyasına katıldıklarını belirten Ersoy, Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan, sendika liderleri, sendika şubeleri ve kendilerinin 1'er maaşlarını bu kampanyaya bağışladıklarını duyurdu.
Maksat İstihdam
