DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Hak-İş'ten taşeron açıklaması: "Artık müjde gelmeli"

Yayınlanma Tarihi :
Hak-İş'ten taşeron açıklaması:

Önceki gün Gaziantep'te iş yaşamı becerileri ile ilgili bir eğitim programına katılan Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan'ın gündeminde Gaziantep'de Hak-İş ve MÜSİAD'ın ortak düzenlediği 'İş Yaşamı Becerileri Eğitim Programı' kapsamında 400 işçi ve iş veren buluştu. Programa Mahmut Arslan'ın yanı sıra MÜSİAD Şube Başkanı Mehmet Çelenk de katıldı.

TAŞERON SİSTEMİNE DEĞİNDİ

Başkanlık sistemi ile ilgili bir konuşma yapan Arslan, bu sistemin 2007 yılında başladığını, 2014 yılında ise halk tarafından tescil edildiğini vurgularken, taşeron sistemi ile ilgili de çeşitli değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye'de taşeron sisteminin bir sorun olduğuna değinen Arslan, bu sorunun bir an önce çözüm bulması gerektiğine işaret ederken, yüz binlerce taşeron işçinin hükumetten müjde beklediğini ve hükumetin artık bu konuda adım atmasının zamanının geldiğini söyledi.

Kamuda iş yapanların kamuda işçi olarak istihdam edilmesi gerektiğinin altını çizen Arslan, bunun dışındaki tüm çözümlerin 'çözümsüzlük' olduğunu söyledi.

Maksat İstihdam

YORUM YAP

DÖVİZ KURLARI

  • DolarDOLAR
    ALIŞSATIŞFARK
  • EuroEURO
    ALIŞSATIŞFARK
  • SterlinİNG. STERLİNİ
    ALIŞSATIŞFARK
  • FrangİSV. FRANGI
    ALIŞSATIŞFARK
  • Kanada DolarıKAN. DOLARI
    ALIŞSATIŞFARK
  • Çeyrek AltınÇEYREK ALTIN
    ALIŞSATIŞFARK
  • Gram AltınGRAM ALTIN
    ALIŞSATIŞFARK
  • BitcoinBITCOIN
    FİYATDEĞİŞİM

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

  • Satış
    Alış