DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Düğün salonları Haziran'da mı açılacak? Ne zaman düğün yapılacak?

Yayınlanma Tarihi :
Düğün salonları Haziran'da mı açılacak? Ne zaman düğün yapılacak?

Yaz mevsiminin gelmesi ile birlikte düğün salonlarının da akıbeti merak konusu olmaya başladı. Covid-19 öncesi yaz sezonunda düğün yapmayı planlamış olan yüz binlerce vatandaşımız, Corona nedeniyle düğünlerinin ertelenmesi ile şok yaşadı. Corona tedbirleri kapsamında uzun zamandır düğün planları da ertelenmiş durumda. Peki düğün salonları ne zaman açılacak? Düğün salonları Haziran'da mı açılacak?

İDDİALAR HAZİRAN DİYOR

Geçtiğimiz hafta açıklanan normalleşme planı kapsamında 11 Mayıs'ta AVM, berber ve kuaförlerin açılıyor olması pek çok sektörü ve vatandaşı beklentiye soktu. Vatandaşlar ertelenen düğünlerinin akıbetini merak ediyor.

Henüz resmi bir açıklama gelmese de düğün salonlarının Haziran'da yeniden aktif olacağı konuşuluyor. Fakat ilk etapta sadece kır düğünlerine izin verileceği söyleniyor. Keza açılan yerlerde de 'yeni normal' kapsamında büyük tedbirler gelecek.

İstanbul Toplantı ve Düğün Salonu İşletmecileri Esnaf Odası (İSTDO) Başkanı Adem Sönmez, kendilerinin sektör olarak büyük sorun yaşadığını, pek çok randevuyu ise Haziran'a ertelediklerini duyurdu.

Maksat İstihdam

YORUM YAP

DÖVİZ KURLARI

  • DolarDOLAR
    ALIŞSATIŞFARK
  • EuroEURO
    ALIŞSATIŞFARK
  • SterlinİNG. STERLİNİ
    ALIŞSATIŞFARK
  • FrangİSV. FRANGI
    ALIŞSATIŞFARK
  • Kanada DolarıKAN. DOLARI
    ALIŞSATIŞFARK
  • Çeyrek AltınÇEYREK ALTIN
    ALIŞSATIŞFARK
  • Gram AltınGRAM ALTIN
    ALIŞSATIŞFARK
  • BitcoinBITCOIN
    FİYATDEĞİŞİM

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

  • Satış
    Alış