
2020 yılında bir çok belediye askıda tablet veya bedava tablet dağıtımı yaparak ihtiyaç sahibi öğrencileri sevindirdi. 22 Ocak'ta sömestr tatiline başlayacak okullarda devam eden uzaktan eğitim süreci nedeniyle öğrencilerin tablet ihtiyaçları da artmış durumda. Okullar ikinci dönem başlasa bile pandemi devam ettikçe yüz yüze eğitim ile birlikte uzaktan eğitim bir süre daha hayatımızda olacak.
tablet yardımı 2021 için ilk duyuru Ordu'ya bağlı Ünye Belediyesi'nden geldi. Ünye Belediyesi, ihtiyaç sahibi olan ve Ünye'de ikamet eden 300 öğrenciye tablet dağıtımı yapacaklarını söyledi. Belediye bu dağıtımı Milli Eğitim Müdürlüğü üzerinden yapacak.
Herhangi bir başvuru kabul etmeyeceğini beyan eden Ünye Belediyesi, ihtiyaç sahibi öğrencileri kendi belirlemiş durumda.
2021 YILI TABLET YARDIMLARI BU SAYFADA OLACAK-TIKLA-TAKİP ET-KAÇIRMA