2020 POMEM Polis Alımı ne zaman? İşte muhtemel tarih

19 Nisan 2024 - 06:00

2020 POMEM Polis Alımı ne zaman? İşte muhtemel tarih

2020 POMEM Polis Alımı ne zaman? İşte muhtemel tarih
Son Güncelleme :

30 Eylül 2020 - 19:35

Pandemi nedeniyle geciken konulardan biri POMEM polis alımları oldu. Milyonlarca polis adayının beklediği 2020 Polis Alımları ile ilgili önemli bir haber geldi. Muhtemel tarih bu duyuru ile belli oldu. Polis Akademisi Başkanlığı tarafından iki ayrı duyuru yayınlandı. Peki polis alımı ne zaman? 27. Dönem POMEM polis alımı ne zaman? İşte merak edilenler.

26.DÖNEM DÖNEM SONUÇLARI YAYINLANDI

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan duyuruya göre, 26.Dönem eğitim yerleri ve sonuçlar için;

BURAYA TIKLA

26.Dönem POMEM Giriş Sınavı planlama sonuçları açıklanmıştır. Adaylara sonuçlar, posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla bildirilmeyecek olup, resmi internet sitemiz üzerinden ilan edilen sonuçlar tebligat niteliğindedir.
Yedek planlamalara ilişkin sonuçlar da resmi internet sitemizde açıklanacak, yedek olarak planlanan adaylara posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır. Bu nedenle sınav sonucunda yedek olarak belirlenen adayların yapılacak yedek planlamalar ile ilgili olarak resmi internet sitemizi takip etmeleri gerekmektedir.
Tüm adaylara ilanen duyurulur.

27.DÖNEM POMEM ALIMLARI NE ZAMAN?

26. Dönem POMEM eğitimleri 1 Ekim'de başlayacak. Eğitimlerin başlamasının ardından yeni polis alımı için eksiklerin belirlenmesi, kadro tahsisi gibi konular için çalışmalar başlayacak. 1-2 aylık sürecin de bu şekilde geçmesi bekleniyor.

2020 sonu itibari ile 27.Dönem POMEM alımları için başvurunun başlaması bekleniyor.

BAŞVURULAR AÇILDIĞINDA BU SAYFADA OLACAK-TIKLA-TAKİP ET-KAÇIRMA