
Türkiye'de kamu sektöründe çalışıp kadro sorunu yaşayan personellerden bir diğeri de 4/B olarak çalışanlar. Sık sık konu ile ilgili kampanyalar yapıp, kadro isteyen 4/B çalışanlara dair müjde niteliğinde bir açıklama geldi. Sağlık Profesyonelleri Platformu Başkanı Aras Ali Altıntaş, konu ile ilgili önemli bir gelişme aktardı. 4/B personele kadro noktasında bakanlık çalışma başlatmış durumda.
BAKAN YARDIMCISI İLE GÖRÜŞTÜLER
Sağlık Profesyonelleri Platformu Başkanı Aras Ali Altıntaş, bugün yaptığı açıklamada, 4/B personele kadro için Sağlık Bakan Yardımcısı ile görüştüklerini, görüşmede 4/B için kadro konusunun da gündeme geldiğini aktardı.
Kadro konusunda bakanlık içerisinde bir çalışma olduğunu söyleyen Altıntaş, bunun standart kadro mu, yoksa 3+1 mi olduğunun henüz net olmadığını belirtti.
Konu ile ilgili önümüzdeki günlerde daha net detaylar gelecek.
DETAYLAR GELDİĞİNDE HABERDAR OLMAK İÇİN TIKLA-FACEBOOK GRUBUMUZA KATIL
