DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Cumhurbaşkanlığı en az lise mezunu personel arıyor

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Cumhurbaşkanlığı en az lise mezunu personel arıyor

Türkiye Cumhuriyeti'nin yeni sistemdeki en üst yönetim kademesi olan Cumhurbaşkanlığı personel alımı için ilanı İŞKUR iş ilanları üzerinden açmış durumda. Bugün yayınlanan ilana göre Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı 3 ayrı kadroda personel alımı yapacağını duyuruş durumda. Cumhurbaşkanlığı iş ilanı yayınlandı. Başvurular 4 gün sürecek.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı bünyesine 3 ayrı kadroda personel alınacak. Toplam alım sayısı 15 olarak belirlendi. Alımlar sadece Ankara ili için geçerli. Bu nedenle sadece Ankara'da yaşayanlar başvuru yapabilecek.

NASIL BAŞVURU YAPILACAK?

Başvurular sadece İŞKUR üzerinden olacak. Başvuru yapabilmek için İŞKUR iş arayan kaydınız ve sisteme giriş yapabilecek şifreniz olmalı. İlanlarda verdiğimiz linklere tıkladıktan sonra ilk olarak iş arayan girişi yapın. Ardından başvuru yapabilirsiniz.

BAŞVURU ESNASINDA SORUN YAŞARSANIZ YARDIM ALMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIP BİZİ TAKİP EDEREK MESAJ ATIN. 

Kadrolara göre başvuru şartları şu şekilde;

TEMİZLİK GÖREVLİSİ ALIMI:

En az lise mezunu, 18-35 yaş arası personel alınacak. Adaylar Ankara'da ikamet ediyor olmalı. Göreve engel bir sağlık sorununuz bulunmamalı. 10 kişi alınacak

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIMI

En az lise mezunu olmakla birlikte 1. 16/04/1985 ve daha sonrası doğmuş olmak 2. Güvenlik soruşturmasının olumlu olması 5188 sayılı özel güvenlik hizmetlerine dair kanunun 14'üncü maddesinde belirtilen özel güvenlik temel eğitimini başarıyla tamamlamış olmak. Özel güvenlik kimlik kartına sahip olmak. (yükseköğretim kurumlarının güvenlikle ilgili fakülte ve yüksekokullarından mezun olanlar için güvenlik temel eğitimi şartı aranmaz) 3. Güvenlik soruşturmasının olumlu olması 4. Ankara’da ikamet ediyor olmak 5. Görevini devamlı yapmaya engel olabilecek sağlık sorunu olmamak 6.Vardiyalı çalışıyor olmaya müsait olmak 7.Kamera sistemleri konusunda tecrübe sahibi olmak 8.X-Ray güvenlik kontrol cihazı sertifikasına sahip olmak 9.Psiko-sosyal raporunu almış olmak şartları aranıyor. 4 Kişi alınacaktır.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

ELEKTRİK TEKNİSYENİ ALIMI

En az ilgili meslek lisesi mezunu olmak ile birlikte;

1.Elektrik kuvvetli akım tesislerinde yüksek akımlarda çalışabilme belgesine sahip olmak 2.Güvenlik soruşturmasının olumlu olması 3. Ankara’da ikamet ediyor olmak 4. Görevini devamlı yapmaya engel olabilecek sağlık sorunu olmamak şartları aranıyor. 1 kişi alınacak.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ